Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić żeby zostać odbanowany?

MAGCAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pewien problem gdyż mam bana w mw3...Przyzna że używałem hacków przez kilka dni aby wbić szybko lvl.Dwa dni temu dostałem bana i może wie ktoś co zrobić aby zostać odbanowany.Bardzo by mi to pomogło bo chciałbym odzyskać gre za którą dałem 164zł.

Opublikowano

sa rozne wersje jedna ze na zawsze dluga ze na iles lat 10-25 :D gra jest juz do wywalenia kup cdkey jakis i stworz nowe konto

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można też kupić konto steam z codem . Ja kupiłem i mi się trafił na tym kocie cs:go i 1.6

@EDIT

Na allergro chodzą po 20 zł

To prawda tylko uwazaj na aukcje typu nie zmieniac hasla :D ci ludzie potrafia opchnac 10 osobom jedno konto :D kupujesz tylko jesli w pakiecie dostajesz passy do konta steam i maila

Opublikowano

MW3 kosztuje minimum 50zł i ja za tyle kupiłem,po co czitowałeś? potem masz pierdylion reportów i BAN,mogłeś do mnie napisać o LVL HACKA bym ci dał linka...

Raporty nic nie robia :D moga ewentualnie sprawic ze steam bd bardziej podejzliwy wobec ciebie poki hack nie zostanie dodany do bazy kazdy hacker jest bezpieczny faktem tez pozostaje ze steam lubi banowac w roznych okresach np. zaraz po 1 odpaleniu albo tydzien lub miesiac po ostatnim odpaleniu hacka 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Raporty nic nie robia :D moga ewentualnie sprawic ze steam bd bardziej podejzliwy wobec ciebie poki hack nie zostanie dodany do bazy kazdy hacker jest bezpieczny faktem tez pozostaje ze steam lubi banowac w roznych okresach np. zaraz po 1 odpaleniu albo tydzien lub miesiac po ostatnim odpaleniu hacka 

W CS GO mój znajomy ,nie gra z hackami dostał bana za zbyt dużą ilość reportów xD

@EDIT 

Tak dla jasności ,napisali mu powód bana : zbyt duża ilość reportów

Opublikowano

zalezy od gry pewnie w mw2 i mw3 zeby was raportowali codziennie nic nie daje pewnie w CS:go jako gra Valve jest inaczej traktowana tymbardziej ze do CS:go sa hacki ktorych oni nie umieja wykryc wiec wtedy wala bany za raporty pewnie

Opublikowano

Po co cheatowac? Chciałes lvl to trzeba było użyć trainera. Ja paroma klikami mam: Max LvL na Max Prestiżu, wszystkie bronie na max LvL (złote), wszystkie perki PRO, mogę edytowac staty, wszystkie emblemy i tytuły. Wszystko dosłownie.

Opublikowano

Za lvl hacka też są bany :). Nawet częściej lecą za podbijanie ranku ,bo im to łatwiej wykryć np. patrzą gość ma 100h w mw3 i 20 prestiż. Taki koleś jest już do odstrzału.

Opublikowano

niekoniecznie znam pare osob ktore uzywaja tego typu trainerow i sa bez bana to kwestia wykrycia nikt nie siedzi i nie sledzi statystyk graczy bo inaczej  polowa graczy by bany podostawala za hacked lobby np.

Opublikowano

Za lvl hacka też są bany :). Nawet częściej lecą za podbijanie ranku ,bo im to łatwiej wykryć np. patrzą gość ma 100h w mw3 i 20 prestiż. Taki koleś jest już do odstrzału.

Mam 3h i max prestiż i nie mambana.

Opublikowano

watpie ze dostanie level hacki dawno zostaly olane jesli uzywa sie ich prawidlowo i aktualne niewykrywalne wersje to ci nic nie zrobia...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po co cheatowac? Chciałes lvl to trzeba było użyć trainera. Ja paroma klikami mam: Max LvL na Max Prestiżu, wszystkie bronie na max LvL (złote), wszystkie perki PRO, mogę edytowac staty, wszystkie emblemy i tytuły. Wszystko dosłownie.

Cześć. Czy mogłbyś mi wytłumaczyć co to znaczy ten "trainer"?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A po jakimś czasie zostanie odabanowana?

Nie zostanie- nigdy.

sa rozne wersje jedna ze na zawsze dluga ze na iles lat 10-25 :D gra jest juz do wywalenia kup cdkey jakis i stworz nowe konto

Nie ma "różnych wersji". Konta nie zostają nigdy odbanowane.

Valve ma wyje*ane na raporty. Steam to aplikacja a nie osoba więc nie "może się stać bardziej podejrzliwy".

W CS GO mój znajomy ,nie gra z hackami dostał bana za zbyt dużą ilość reportów xD

@EDIT 

Tak dla jasności ,napisali mu powód bana : zbyt duża ilość reportów

Bana na turniejówki a nie VAC. Przy banie VAC nie dostaje się powodu.

Za lvl hacki szły bany (w takim MW2) kiedy komuś zachciało się 20 prestiżu a zapomniał zmienić godzin gry lub się po prostu nie zgadzały.

Mam 3h i max prestiż i nie mambana.

Jak na razie. Kiedy zmieniałeś staty?

Cześć. Czy mogłbyś mi wytłumaczyć co to znaczy ten "trainer"?

Trainer to program który ustawia jakąś zmienną w grach np. blokuje pasek życia. Nie działają w grach multiplayer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...